Ένα πρωτότυπο ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα για τη γνωριμία με τη Μουσική, από ενδιαφερόμενους όλων των ηλικιών, οργανώνει και υλοποιεί το ΩΔΕΙΟ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διευθύντρια: Έφη Καββαδία- Ζέρβα], για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Συγκεκριμένα και με το τίτλο: ‘’Σεπτέμβρης της Μουσικής- Γνωριμία με τη μουσική και τα μουσικά όργανα’’, θα μπορεί ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος ανεξαρτήτου ηλικίας, να παρακολουθήσει ΔΩΡΕΑΝ, το μάθημα που τον ενδιαφέρει και για το οποιοδήποτε όργανο, από τους εξειδικευμένους καθηγητές του Ωδείου, από 7 έως το τέλος του Σεπτεμβρίου.
Επίσης θα είναι σε θέση να παρακολουθήσει όλες τις συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν το Σεπτέμβριο, στην αίθουσα συναυλιών του Οργανισμού.
Προϋπόθεση της παρακολούθησης των ΔΩΡΕΑΝ αυτών μαθημάτων, είναι η εγγραφή του στη Γραμματεία του Ωδείου μέχρι την 7η Σεπτεμβρίου [αιτήσεις τηλεφωνικώς η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γίνονται δεκτές] και να πρόκειται για άτομο που δεν έχει φοιτήσει άλλη φορά στις Σχολές του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ.
Πληροφορίες καθημερινά, πρωί και απόγευμα, στα γραφεία του Οργανισμού, Κορίνθου 280- Γούναρη

(Visited 60 times, 1 visits today)

Ημερομηνία Εκδήλωσης


Ημ. Έναρξη: 07/09/15
Ώρα Έναρξης: 10.00
Ημ. Λήξη: 30/09/15
Ώρα Λήξης: 23.59

η εκδήλωση θα ξεκινήσει σε:

days
0
-233
-5
hours
0
0
minutes
-4
-3
seconds
-3
-6
Ωδείο της Πολυφωνικής, Πάτρα

Διοργανωτής: Ωδείο της Πολυφωνικής, Πάτρα
Επικοινωνία:

Τηλ. 2610222248 και 2610279679
www.polyphonikipatras.gr
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: choir@polyphonikipatras.gr