Ο μεγάλος Παραμυθά μας Ευγένιος Τριβιζάς εμπιστεύτηκε την θεατρική ομάδα «ερασιΤΕΧΝΕΣ» Αμαλιάδας για άλλη μια φορά. Έτσι όπως ανακοινώνει ο σκηνοθέτης της Ομάδας Χάρης Κότσιφας «ετοιμαζόμαστε να ανεβάσουμε ένα από τελευταία του έργα που θα έχετε την ευκαιρία σε λίγο καιρό να απολαύσετε μαζί μας, τον «Πόλεμο της κουτσουλιάς».

Ένα πολύ επίκαιρο κείμενο, αντιπολεμικό, φιλειρηνικό, με το ανεξάντλητο χιούμορ του Ευγένιου Τριβιζά και με μουσική, τραγούδι και χορό, που ταξιδεύουν το παιδί, αλλά και τον ενήλικα. Μιλάει για αγάπη, για φιλία, για τους «κακούς», για όλα αυτά που συναντάμε κάθε μέρα γύρω μας.
Γραμμική η δομή του έργου, με ένα πολύ προσεγμένο κείμενο και από λεκτική αλλά και από παιδαγωγική άποψη, με επαναλήψεις φράσεων και λέξεων, ώστε να γίνεται κατανοητό το κάθε σημείο κι η κάθε λεπτομέρεια του έργου, κάτι που κρίνεται απόλυτα αναγκαίο για τις μικρές ηλικίες των παιδιών που το παρακολουθούν.»

Τέλος όπως επισημαίνει ακόμα ο κ. Κότσιφας «Ετοιμάζουμε μια υπέροχη μουσική, που θα συνοδεύει ευχάριστα το κείμενο και μαζί με το χορό θα προκαλέσουν γέλιο και καλή διάθεση σε όλη τη διάρκεια του έργου. Με πολύ μεράκι ετοιμάζουμε τα σκηνικά και τα κοστούμια, που θα είναι πολύ ζωντανά, με όμορφα χρώματα.

Σίγουρα ένα συναρπαστικό έργο από τον αγαπημένο μας συγγραφέα, που αξίζει να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι, ένα έργο που αγγίζει τις καρδιές όλων μας, γιατί αν μάθουν τα παιδιά να μισούν τον πόλεμο, μπορεί στο μέλλον να ζούμε σε έναν καλύτερο κόσμο.»

Το δεύτερο μέρος των παραστάσεων ξεκινά την Παρασκευή 29/11 ώρα 20:00, θα συνεχιστεί το Σάββατο 30/11 ώρα 20:00 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 1/12 με διπλή παράσταση ώρες 11:00 και 18:00!!!

Λόγω της αυξημένης ζήτησης κλείστε άμεσα θέσεις στο τηλέφωνο 6977909904

(Visited 45 times, 1 visits today)

Ημερομηνία Εκδήλωσης


Ημ. Έναρξη: 29/11/19
Ώρα Έναρξης: 20:00
Ημ. Λήξη: 01/12/19
Ώρα Λήξης: 20:00

η εκδήλωση θα ξεκινήσει σε:

days
0
-67
-6
hours
0
0
minutes
0
-6
seconds
-5
0
Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο ΑμαλιάδαςΕπικοινωνία:

Λόγω της αυξημένης ζήτησης κλείστε άμεσα θέσεις στο τηλέφωνο 6977909904