ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 13-17 Νοεμβρίου 2019 : Δυναμική επιστροφή!
Φέτος, μετά από αιτήματα επιχειρήσεων αλλά και φορέων, η Πελοπόννησος Expo επιστρέφει δυναμικά με καινούρια δομή και ανανεωμένη οργάνωση.

Εξακολουθεί να προβάλλεται η καινοτομία, η παραγωγικότητα & η δράση των Ελληνικών επιχειρήσεων & βέβαια να ενισχύεται σε κάθε διοργάνωση όλο και περισσότερο η εξωστρέφεια.

Το 2019, η Πελοπόννησος Expo πραγματοποιείται από τις 13 ως τις 17 Νοεμβρίου 2019 στο κτίριο ΓΕΑ ΑΕ στη Βι.Πε Τρίπολης σε ένα χώρο συνυφασμένο στις συνειδήσεις του κόσμου με επιτυχημένες εκθέσεις της Πελοποννήσου.

Η Πελοπόννησος Expo καθιερώνεται ως μια από τις Εκθέσεις σταθμούς της Ελλάδας στην οποία στόχος είναι να συμμετέχουν πανελλαδικές επιχειρήσεις να δημιουργηθούν εμπορικές συμφωνίες μεταξύ εκθετών και επισκεπτών, να αναπτυχθούν νέες επαγγελματικές επαφές με στόχο την εξωστρέφεια μέσω των B2B εμπορικών συναντήσεων και να αποτελέσει μια έκθεση μέσω της οποίας θα ενημερωθούν επισκέπτες και συμμετέχοντες από τις παράλληλες ενημερωτικές εκδηλώσεις & τις ημερίδες της Έκθεσης.

Στην Πελοπόννησο Expo ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να γευτεί την Πελοποννησιακή κουζίνα μέσα από εκδηλώσεις μαγειρικής που θα πραγματοποιηθούν στην ειδική κατασκευή Παραδοσιακό Παντοπωλείο το οποίο θα θυμίζει γειτονιά της Πελοποννήσου.

Η θεματολογία της Έκθεσης εμπλουτίζεται επίσης, με ειδικά αφιερώματα & εκδηλώσεις για τον Τουρισμό και τον Αγροδιατροφικό τομέα.

Εάν η επιχείρησή σας απασχολείται σε κάποιον από τους παρακάτω τομείς, τότε σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην Έκθεση Πελοπόννησος Expo η οποία είναι η καταλληλότερη διοργάνωση για να προβληθείτε.

Τρόφιμα – Ποτά
Οικιακός – Επαγγελματικός Εξοπλισμός – Δόμηση
Ενέργεια – Τεχνολογία Περιβάλλοντος- Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας
Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης – Διαφήμιση – Πληροφορική
Οικογένεια – Παιδί – Εκπαίδευση – Γυναικεία Ομορφιά
Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα – Αξεσουάρ

Επισκεφθείτε το www.peloponnisosexpo.gr για να ενημερωθείτε πλήρως για την Έκθεση ή επικοινωνήστε με την Alfa Expo (www.alfaexpo.gr)

Ώρες Λειτουργίας:

Καθημερινές 16:00- 21:00

Σαββατοκύριακα 10:00- 21:00

(Visited 32 times, 1 visits today)

Ημερομηνία Εκδήλωσης


Ημ. Έναρξη: 13/11/19
Ώρα Έναρξης: 16:00
Ημ. Λήξη: 17/11/19
Ώρα Λήξης: 21:00

η εκδήλωση θα ξεκινήσει σε:

days
0
-75
-1
hours
0
-5
minutes
-4
-6
seconds
-3
0
ΤρίποληΕπικοινωνία:

Επισκεφθείτε το www.peloponnisosexpo.gr για να ενημερωθείτε πλήρως για την Έκθεση ή επικοινωνήστε με την Alfa Expo (www.alfaexpo.gr)