Το φεστιβάλ Katsiki Beats είναι μια πρόσκληση σε όλους όσους ακούσουν τo κάλεσμα να παρευρεθούν σε μια συνάντηση τέχνης, βιωσιμότητας και χαράς στη Σελιάνα.

Θέλουμε το Katsiki Beats να είναι ένα φεστιβάλ Σαββατοκύριακου με οικογενειακή ατμόσφαιρα, φέρνοντας την τέχνη στη Σελιάνα, ένα χωριό στα κατάφυτα βουνά της Βόρειας Πελοποννήσου. Η ιδέα είναι να διοργανώσουμε μια μη-εμπορική εκδήλωση, όπου όλοι οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται να γίνει αυτό το φεστιβάλ, να εργαστούν μαζί και να το πραγματοποιήσουν οι ίδιοι. Αποτελεί προτεραιότητα για εμάς να κάνουμε ένα οικολογικά βιώσιμο γεγονός, να μοιραστούμε μαζί σας το όραμά μας, την επανεξέταση των συμπεριφορών, τη μείωση των σκουπιδιών και της ανακύκλωσης υλικών.

Το πρώτο μας φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στη πλατεία του χωριού μας, από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι το βράδυ του Σαββάτου. Με ζωντανά μουσικά συγκροτήματα, DJs, εργαστήρια και οικογενειακές δραστηριότητες προσβάσιμες σε όλους. Θα υπάρχουν περίπτερα για φαγητό και μπαρ, με βιολογικές και χορτοφαγικές επιλογές για φαγητό, τοπική μπύρα και βιολογικό κρασί. Το απόγευμα του Σαββάτου θα λειτουργήσει μια αγορά/παζάρι τροφίμων και χειροτεχνίας, κυρίως από τοπικούς παραγωγούς. Για όσους επιθυμούν να περάσουν το Σαββατοκύριακο στο φεστιβάλ, θα υπάρχει διαθέσιμο κάμπινγκ με νερό και τουαλέτα.

(Visited 95 times, 1 visits today)

Ημερομηνία Εκδήλωσης


Ημ. Έναρξη: 30/08/19
Ώρα Έναρξης: 18:00
Ημ. Λήξη: 31/08/19
Ώρα Λήξης: 23:59

η εκδήλωση θα ξεκινήσει σε:

days
0
-61
-8
hours
-2
-2
minutes
-4
-1
seconds
-5
-2
Σελιάνα Αχαΐας