“ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ…”

19.30 Άναμμα φώτων με την συνοδεία της μπάντας του Δήμου
Η Μπάντα του Δήμου από την πλατεία Τριών Συμμάχων ανεβαίνει την Αγίου Νικολάου προς την Πλατεία Γεωργίου όπου εκεί παίζει κάποια Χριστουγεννιάτικα τραγούδια κομμάτια

19.30-20.00 Στα δρώμενα συμμετέχουν :
– Μπάντα του Δήμου Πατρέων
– Χ-saltibagos
– Μr. And Mrs. Bubble

Οι Mr and Mrs Bubble σας προσκαλούν στον εξωπραγματικό κόσμο της σαπουνόφουσκας. Η performance Mr and Mrs Bubble είναι διαδράστική. Το κοινό καλείται, όχι μόνο να βοηθήσει τους δύο ήρωες να μοιραστούν με τους θεατές τις σαπουνοφουσκο-εφευρέσεις τους, αλλά και να μπει μέσα σε μία τεράστιων διαστάσεων σαπουνόφουσκα (κυριολεκτικά) το παιδί μόνο του ή με την παρέα του ή τον συνοδό του. Οι σαπουνόφουσκες στη performance έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Με χειροποίητα εργαλεία και εξωπραγματική χρήση αντικειμένων της καθημερινότητας σκορπίζονται μικρές, μεσαίες και τεράστιες σαπουνόφουσκες που ταξιδεύουν .

Το κοινό καλείται όχι μόνο να βοηθήσει τους δυο ήρωες να μοιραστούν με τους θεατές τις σαπουνοφουσκο-εφευρέσεις τους, αλλά και να μπει μέσα σε μία τεραστίων διαστάσεων σαπουνόφουσκα το παιδί μόνο του ή με την παρέα του ή τον συνοδό του. Οι σαπουνόφουσκες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

– ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΨΥΧΡΟ ΠΑΓΟ στα ΔΥΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ

Με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα μοιραστούν 500 πολύχρωμα μπαλόνια με το λογότυπο του Δήμου Πατρέων στους θεατές, με ειδικό εφέ και χρωματισμό από led. Συγχρόνως θα πέσει ξηρός πάγος στα σιντριβάνια ο οποίος θα δώσει μια υπέροχη εικόνα στην πλατεία.

Ακολουθεί :
– Χαιρετισμός Δημάρχου Πατρέων
– Άναμμα φώτων
– Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από :

Oμάδα κρουστών της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας
Cantalena Χορωδία Πάτρας
Χορωδία «ΑΝΤΗΧΩ»
Μουσικό όμιλο Πατρών «ΟΡΦΕΥΣ»
Vocal φωνητικό σύνολο Πάτρας
Παιδικές φωνές Φιλαρμονικής Εταιρείας Ωδείου Πατρών

-Φιλέματα στην πλατεία Γεωργίου για όλο τον κόσμο

(Visited 34 times, 1 visits today)

Ημερομηνία Εκδήλωσης


Ημ. Έναρξη: 10/12/19
Ώρα Έναρξης: 19:30
Ημ. Λήξη: 10/12/19
Ώρα Λήξης: 23:50

η εκδήλωση θα ξεκινήσει σε:

days
0
-66
0
hours
-2
0
minutes
-3
-1
seconds
0
-9
Πάτρα