Οι χορευτικές παραστάσεις της διαγωνιστικής διαδικασίας της διεθνούς διοργάνωσης με τίτλο 2ο Διεθνές Κύπελλο Χορού – 2nd Kalamata Dance Cup (KDC) 2019 – Beyond The Limits ξεκινούν το Σάββατο 30/11/2019 από τις 8:00 το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο «Τέντα» Καλαμάτας. Θα κορυφωθούν στην Τελετή Gala, την ίδια ημέρα και ώρα 20:00. Σε αυτήν θα παραστεί πλήθος κόσμου, δημότες και φιλότεχνοι επισκέπτες, καθώς και εκπρόσωποι διαφόρων φορέων.

Την αυλαία στην Τελετή θα ανοίξει η προσκεκλημένη χορευτική ομάδα 20 ατόμων από την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, «Πόρτα Ανοιχτή», από την Αθήνα, τα μέλη της οποίας θα μεταφέρουν κοινωνικό μήνυμα, πως η τέχνη δεν κάνει διακρίσεις, καθότι απευθύνεται σε όλα τα μέλη της κοινωνίας, που είναι ισότιμα και ισοδύναμα. Ακολουθεί η Φιλαρμονική του Δήμου Δυτικής Μάνης, για έναρξη και καλωσόρισμα όλων των επισκεπτών του χορού στην Καλαμάτα, με ειδική παρέλαση των χορευτών και τελετή παρουσίασης των διεθνών κριτών του Διαγωνισμού, χαιρετισμοί επισήμων κ.λπ.
Έπεται το διαγωνιστικό μέρος της τελετής, με τα ‘Professional’ εκθαμβωτικά ζευγάρια και ομάδες αθλητικού χορού λάτιν, που θα απογειώσουν το κοινό σε επαγγελματικό επίπεδο χορού, προσφέροντας υπερθέαμα για όλους, που θα συγκινήσει και θα μαγέψει τους θεατές!

Διοργάνωση: Dance Challenge

Υπό την αιγίδα: Υπουργείου Τουρισμού & Ε.Ο.Τ

Υποστήριξη: PolisArt Κοιν.Σ.Επ, Δήμος Καλαμάτας, Επιμελητήριο Μεσσηνίας

(Visited 34 times, 1 visits today)

Ημερομηνία Εκδήλωσης


Ημ. Έναρξη: 30/11/19
Ώρα Έναρξης: 10:00
Ημ. Λήξη: 30/11/19
Ώρα Λήξης: 23:00

η εκδήλωση θα ξεκινήσει σε:

days
0
-68
-6
hours
-1
-6
minutes
-2
-9
seconds
-4
-8
Καλαμάτα